Auranmaan Tilitiimissä 1,5 vuotta työskennellyt Henri Valkeapää on ostanut enemmistön Auranmaan Tilitiimi Oy:n osakekannasta Elisa Koholta. Elisa jatkaa työntekoa yrityksen omistajana 40 %:n omistusosuudella.

Uuden omistajan mukaantulo vahvistaa Tilitiimin toimintaperiaatteita ja mahdollistaa yrityksen pysymisen yksityisenä auranmaalaisena tilitoimistona. Samalla varmistamme erinomaiselle henkilökunnallemme hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan jatkossakin. Kaupalla ei ole vaikutusta yhtiön ja asiakkaidemme välisiin sopimuksiin, vastuihin tai yhteyshenkilöihin. Yhtiö jatkaa samalla organisaatiolla ja henkilöstöllä.

Auranmaan Tilitiimi Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1997. Olemme Tili-instituutin auktorisoima ja valvoma Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto.  Toimisto sijaitsee Auran keskustassa, noin 30 km Turusta Tampereen suuntaan. Asiakaskuntaamme kuuluu hyvinkin erikokoisia ja eri aloilla toimivia yrityksiä. Tilitiimissä työskentelee kymmenen taloushallinnon koulutuksen saanutta henkilöä.

 

Lisätietoja antavat:

Elisa Koho, Auranmaan Tilitiimi Oy, hallituksen puheenjohtaja, puh +358 40 086 3863

Henri Valkeapää, Auranmaan Tilitiimi Oy, toimitusjohtaja, puh +358 400 976 736