Hyvä Asiakas,

Viruksen leviämisen hidastamiseksi ja suojellaksemme henkilökuntaa epidemialta toivomme, että voisimme palvella teitä mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Pidämme toistaiseksi myös toimiston ovet auki.

Pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, mikäli palvelujen tuottaminen vaarantuisi. Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää, että toimitatte aineistot sovitun aikataulun mukaan. Kirjallisen aineiston osalta toivomme teidän jättävän ne tuulikaapissa olevaan laatikkoon tai toimiston ollessa suljettu postilaatikkoon.

Toivomme teidän välttävän henkilökohtaista asiointia toimistollamme, ellemme ole erikseen sopineet tapaamisesta toimistolle. Luonnollisesti luotamme siihen, ettet saavu henkilökohtaiseen tapaamiseen, jos sinulla on ylähengitystieoireita, kuumetta tai muuten tunnet olosi kipeäksi.

Suosittelemme keskustelemaan palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä erityiskysymyksissä palkanlaskijan kanssa ennen kuin ryhdytte niitä koskeviin toimenpiteisiin.

Seuraamme tilannetta ja muutamme toimintatapojamme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme asiasta viipymättä.